Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Paul David Tripp Március 8
  2024-03-07 22:22:39, csütörtök
 
  Március 8

Igen, az életed zűrös és nehéz, de ez nem a terv kudarca; ez a terv. Isten azon dolgozik, hogy befejezze azt, amit elkezdett benned.

Ez annyira különbözik attól, ahogyan általában gondolkodunk a kegyelemről. Nem így szoktunk gondolkodni Isten szeretetéről. Nem tűnik nekünk bölcsnek és jónak. Arra késztet bennünket, hogy megkérdőjelezzük Isten hűségét és szeretetét. Éppen arról van szó, amiről azt hittük, hogy aláírtuk, amikor Jézus Krisztusba vetettük bizalmunkat. Ez nem a jó élet tipikus definíciója, és időnként arra késztet bennünket, hogy azt gondoljuk, hogy Isten nem figyel ránk, és hogy a rossz fiúk győznek.
Kísértésbe esel, hogy azt gondold, hogy mivel Isten gyermeke vagy, az életednek könnyebbnek, kiszámíthatóbbnak és határozottan kényelmesebbnek kell lennie. De a Biblia nem ezt tanítja. Ehelyett azt tárja fel, hogy a küzdelmek Isten veled kapcsolatos tervének részei. Ez azt jelenti, hogy ha Isten gyermeke vagy, soha nem szabad megengedned magadnak, hogy azt gondold, hogy a nehéz dolgok, amelyeken most keresztülmész, Isten jellemének, ígéreteinek, hatalmának vagy tervének kudarcai. Nem szabad megengedned magadnak, hogy azt hidd, hogy Isten hátat fordított neked. Nem szabad megengedned magadnak, hogy elkezdj belemenni abba a lehetőségbe, hogy Isten nem olyan megbízható, mint amilyennek gondoltad. Nem szabad megengedned magadnak, hogy ezek közül bármelyiket megtedd, mert amikor elkezdesz kételkedni Isten jóságában, akkor abbahagyod, hogy hozzá fordulj segítségért. Tudod, nem futsz segítségért azokhoz a szereplőkhöz, akikben kételkedni kezdtél.
Isten úgy döntött, hogy hagyja, hogy ebben a bukott világban élj, mert azt tervezi, hogy ennek nehézségeit arra használja fel, hogy folytassa és befejezze munkáját benned. Ez azt jelenti, hogy azok a nehéz pillanatok nem az ő tervének megszakítását vagy kudarcát jelentik, hanem inkább tervének fontos részét. Azt hiszem, sokunk számára vannak olyan időszakok, amikor Isten kegyelméért kiáltunk, és meg is kapjuk - de nem azt a kegyelmet, amit keresünk. A megkönnyebbülés vagy a felszabadítás kegyelmét akarjuk. Ezeket apró darabokban megkapjuk, de nagyrészt azok még váratnak magukra. Amire most mindnyájunknak igazán szüksége van, az az átalakítás kegyelme. Isten kegyelme nem mindig kellemes. Gyakran olyasmi formájában érkezik, amit soha nem választottunk volna, ha mi kezelnénk a botkormányt.
Tanítanunk és bátorítanunk kell egymást a kényelmetlen kegyelem teológiájával, mert az örökkévalóságnak ezen az oldalán Isten kegyelme gyakran kényelmetlen formában érkezik hozzánk. Lehet, hogy ez nem az, amit te és én akarunk, de pontosan erre van szükségünk. Isten hűséges; a világ töröttségét, amely a ti jelenlegi címetek, arra fogja használni, hogy befejezze a személyes átalakítás szeretetteljes munkáját, amelyet elkezdett. Na, ez a kegyelem!

További tanulmányozásra és bátorításra: Zsoltár 66

Paul David Tripp
 
 
0 komment , kategória:  Áhítatok  
Címkék: megkérdőjelezzük, örökkévalóságnak, megkönnyebbülés, kényelmesebbnek, tanulmányozásra, szeretetteljes, mindnyájunknak, felszabadítás, keresztülmész, megszakítását, választottunk, teológiájával, kényelmetlen, gondolkodunk, szereplőkhöz, bátorítanunk, szeretetéről, határozottan, kegyelemről, megengedned, lehetőségbe, gondolkodni, definíciója, kapcsolatos, könnyebbnek, ígéreteinek, bizalmunkat, segítségért, töröttségét, bármelyiket, nehézségeit, kegyelméért, botkormányt, bátorításra, formájában, szükségünk, életed zűrös, terv kudarca, rossz fiúk, életednek könnyebbnek, küzdelmek Isten, nehéz dolgok, bukott világban, nehéz pillanatok, megkönnyebbülés vagy, felszabadítás kegyelmét, kényelmetlen kegyelem, örökkévalóságnak ezen, oldalán Isten, világ töröttségét, személyes átalakítás, Paul David Tripp Március, Jézus Krisztusba, Paul David Tripp,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Alázat  Irgalom és ítélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Adakozás  Erdőn  Idő  Png ház  Png telefon  A boldog családok mind hasonló...  Egy maradéktalanul uralt világ  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reménység és erő Krisztustól e...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Png kutya  Nagyi telefonál  Nem tudhatod  Egy bizonyos határt  Png kutya  Sokan azt tartják  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png telefon  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes délutánt kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét  Reggel van  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Garai Gábor - Takarítás  Szép napot kívánok  Albert Einsteinről  Gonosz démon-álarc  képre írva  210 éve született a SZÓZAT meg...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akik bántanak téged  Őrizkednünk kell...  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Adakozás  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Mindig jusson idő nevetni  Png fotel  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Rátalálsz  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png csokor  Fekete István - Akác  képre írva  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Lóhere  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Png férfi  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Irgalom és ítélet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A kételkedés kezelése  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Idő  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
életed zűrös, terv kudarca, rossz fiúk, életednek könnyebbnek, küzdelmek Isten, nehéz dolgok, bukott világban, nehéz pillanatok, megkönnyebbülés vagy, felszabadítás kegyelmét, kényelmetlen kegyelem, örökkévalóságnak ezen, oldalán Isten, világ töröttségét, személyes átalakítás, megkérdőjelezzük, örökkévalóságnak, megkönnyebbülés, kényelmesebbnek, tanulmányozásra, szeretetteljes, mindnyájunknak, felszabadítás, keresztülmész, megszakítását, választottunk, teológiájával, kényelmetlen, gondolkodunk, szereplőkhöz, bátorítanunk, szeretetéről, határozottan, kegyelemről, megengedned, lehetőségbe, gondolkodni, definíciója, kapcsolatos, könnyebbnek, ígéreteinek, bizalmunkat, segítségért, töröttségét, bármelyiket, nehézségeit, kegyelméért, botkormányt, bátorításra, formájában, szükségünk, átalakítás, kísértésbe, tanítanunk, jellemének, abbahagyod, megbízható, amilyennek, krisztusba, kételkedni, pillanatok, hatalmának, darabokban, különbözik, szeretetét, folytassa, használja, befejezze, gondoljuk, bennünket, kegyelmet, elkezdett, jóságában, életednek, amelyeken, küzdelmek, fordított, belemenni, elkezdesz, általában, gondoltad, kegyelmét, időszakok, kezelnénk, személyes, használni, megkapjuk, nagyrészt, jelenlegi, magadnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 113 db bejegyzés
e év: 375 db bejegyzés
Összes: 35940 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3682
  • e Hét: 37458
  • e Hónap: 66770
  • e Év: 254572
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.